Google в черговий раз спробує зробити розумний годинник з Wear OS зручніше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google не так давно вже досить серйозно переробила інтерфейс операційної системи Wear OS, проте цього, схоже, пошуковому гігантові здалося мало.

Google в очередной раз попытается сделать умные часы с Wear OS удобнее

Вчора Google представила Tiles — новий елемент системи, який повинен зробити управління розумними годинниками більш зручним. Зокрема, зараз для того, щоб запустити будь-який додаток, не рахуючи Assistant або Fit, потрібно відкрити панель додатків і знайти там потрібний ПЗ. З огляду на розміри екрану, це не найзручніший спосіб.

Tiles — це своєрідні віджети, які можна перебирати простими свайпамі з головного екрана. Спочатку їх буде шість: цілі, найближчі події, прогноз погоди, пульс, новини і таймер. Їх порядок можна буде міняти, а ось додавати нові самостійно не вийде. Залишається сподіватися, що пізніше Google розширить їх кількість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повноцінно нову особливість Wear OS компанія Google покаже на прийдешньому заході Google I/O, яка пройде з 7 по 9 травня. Саме ж оновлення, яке принесе розумним годинникам Tiles, очікується в кінці поточного місяця. Але Google попереджає, що деякі особливості нової функції можуть відрізнятися в залежності від регіону або моделі годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.