Український стартап Nuka запустив кампанію на Kickstarter, щоб зібрати 20 тисяч доларів на “вічні блокнот і олівець”. Інноваційний блокнот дозволяє робити записи, а потім видаляти їх.

Станом на 2 травня стартап зібрав навіть більше, ніж потрібно – майже 27 тисяч доларів, пише 24tv.ua .

В інноваційному блокноті можна робити безліч записів на одній сторінці будь-яким олівцем або маркером.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зробіть найменший рух і вся запис повністю зникне завдяки nuka magic eraser, – йдеться в повідомленні.

Стерти записи можна спеціальними вологими серветками і балончиками з нетоксичного рідиною всередині.

Крім того, за допомогою спеціального розширення на смартфоні записи в блокноті можна сканувати. Отримані сканування можна зберігати за категоріями в спеціальній програмі, їх можна додавати в календар і отримувати повідомлення про незавершені проекти. Тому блокнот можна використовувати як планер.

Компоненти для блокнота виготовляються з водонепроникних матеріалів, які раніше не використовувалися в інших канцелярських товарах. Тому замітки не можуть бути знищені, навіть якщо розлити на них будь-яку рідину.

Використовувану папір неможливо розірвати, тому цей блокнот довговічний. Розробники відзначають, що всі тактильні відчуття паперу були збережені.

Він виготовлений з унікального металевого сплаву. Тобто він виглядає як звичайний олівець, проте його не потрібно постійно заточувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.