Categories: Ґаджети

Xiaomi Mi Band 4 вразив всіх своїми можливостями

Share

За рахунок сертифікованого відомства NCC була підтверджена інформація про те, що новий фітнес-трекер китайської корпорації має кольоровий сенсорний OLED-екран, а захищає його від фізичного впливу не пластикова пластина, як в моделі Mi Band 3, а повноцінне загартоване скло, завдяки чому нова модель виглядає набагато привабливіше в усіх відношеннях. Крім цього, трекер нового покоління має підтримку магнітної зарядки, але для її використання його не доведеться витягувати з ремінця.

Виробник встановив в Xiaomi Mi Band 4, крім усього іншого, просунутий сканер серцевого ритму, і він, судячи з даних інсайдерів, виявиться здатний проводити таку операцію, як ЕКГ. На практиці це означає, що трекер нового покоління виявиться здатний виробляти діагностику якості роботи серця і давати поради, начебто рекомендацій звернутися за медичною допомогою. Само собою, що не обійшлося в новинці і без чіпа NFC, що дозволяє оплачувати товари і послуги через платіжну систему Mi Pay.

Вона поки що працює тільки в Китаї і Індії, але є всі підстави вважати, що міжнародна версія спортивного браслета Xiaomi Mi Band 4 виявиться сумісна з системою Google Pay, яка вже давно повноцінно працює в Україні і багатьох інших країнах світу. На вибір користувачів запропонують кілька версій трекера, а відрізнятися один від одного вони будуть кольором ремінця. Які саме колірні рішення надійдуть в продаж – не повідомляється, але їх гарантовано буде не менше трьох. Офіційний анонс даного спортивного браслета, який точно повалить всіх в шок, трапиться вже в середині червня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024

    Розумна вібрація – нова функція у Android 15

    В операційній системі Android 15 з'явилося розумне налаштування "Адаптивна вібрація". Як пише Android Authority, її…

    17.05.2024