Xiaomi Mi Band 4 вразив всіх своїми можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок сертифікованого відомства NCC була підтверджена інформація про те, що новий фітнес-трекер китайської корпорації має кольоровий сенсорний OLED-екран, а захищає його від фізичного впливу не пластикова пластина, як в моделі Mi Band 3, а повноцінне загартоване скло, завдяки чому нова модель виглядає набагато привабливіше в усіх відношеннях. Крім цього, трекер нового покоління має підтримку магнітної зарядки, але для її використання його не доведеться витягувати з ремінця.

Виробник встановив в Xiaomi Mi Band 4, крім усього іншого, просунутий сканер серцевого ритму, і він, судячи з даних інсайдерів, виявиться здатний проводити таку операцію, як ЕКГ. На практиці це означає, що трекер нового покоління виявиться здатний виробляти діагностику якості роботи серця і давати поради, начебто рекомендацій звернутися за медичною допомогою. Само собою, що не обійшлося в новинці і без чіпа NFC, що дозволяє оплачувати товари і послуги через платіжну систему Mi Pay.

Вона поки що працює тільки в Китаї і Індії, але є всі підстави вважати, що міжнародна версія спортивного браслета Xiaomi Mi Band 4 виявиться сумісна з системою Google Pay, яка вже давно повноцінно працює в Україні і багатьох інших країнах світу. На вибір користувачів запропонують кілька версій трекера, а відрізнятися один від одного вони будуть кольором ремінця. Які саме колірні рішення надійдуть в продаж – не повідомляється, але їх гарантовано буде не менше трьох. Офіційний анонс даного спортивного браслета, який точно повалить всіх в шок, трапиться вже в середині червня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.