Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 красується на перших якісних фотографіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тайванське державне агентство NCC (National Communication Commission) завело на своєму сайті сторінку з фотографіями фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 4.

Раніше представник компанії Huami, яка займається виробництвом фітнес-браслетів Mi Band для компанії Xiaomi, заявив, що Mi Band 4 не вийде до кінця квітня, однак завтра настає останній весняний місяць, так що анонс пристрою цілком може відбутися з дня на день.

Робити висновки про функціональні можливості Xiaomi Mi Band 4 по цих фотографіях неможливо, так як пристрій відображене на них у вимкненому, а також в розібраному стані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте навіть за цими фотографіями можна сказати, що виробник вирішив не відходити від перевіреного часом форм-фактора, який став дуже популярним серед мільйонів покупців Mi Band.

Можна припустити, що підвищили роздільну здатність екрану, збільшили ємність акумулятора і так далі, однак на цій стадії це лише фантазії на тему. Також видно кнопку Home під екраном і датчик частоти серцевих скорочень.

Спираючись на статистику продажів і цінову політику Xiaomi, можна передбачити, що Xiaomi Mi Band 4 чекає світле майбутнє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.