Головна особливість Xiaomi Mi Band 4 Pro вразила всіх фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З кожним роком компанія Xiaomi випускає на ринок все більше різних електронних пристроїв, починаючи від смартфонів і закінчуючи телевізорами. Робиться це в першу чергу заради того, щоб запропонувати покупцям якомога більше багаті можливості вибору, а це, в свою чергу, сприяє підвищеному попиту і збільшення популярності фірмової продукції. Уже в нинішньому 2019 році на ринок вийде новий фітнес-трекер компанії, а купити його також можна буде в просунутій модифікації, яка отримає назву Xiaomi Mi Band 4 Pro.

Вона отримає не тільки такі ж можливості, які будуть у звичайній моделі, але ще і декілька унікальних за своєю суттю, які гарантовано порадують всіх покупців. Використовувати приставку «Pro» компанія Xiaomi вирішила заради того, щоб спростити процес вибору нового трекера. Вона вже активно застосовує її на ринку смартфонів і телевізорів, а з недавніх пір з такими найменуваннями початку випускатися навіть побутова техніка, на зразок систем охолодження. Просунута модель нового спортивного браслета гарантовано заслужить своє найменування.

Повідомляється, що Xiaomi Mi Band 4 Pro зможе порадувати всіх користувачів чіпом NFC, завдяки якому його власники зможуть оплачувати покупки в магазинах через платіжну систему Mi Pay, а також платити за проїзд в громадському транспорті. Втім, дана система працює лише в Китаї і Індії, тому жителям України вона, найімовірніше, виявиться недоступна. Гарного у всьому цьому звичайно ж нічого немає, але в майбутню новинку буде куди більш цікава в усіх відношеннях можливість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головною відмінністю просунутого трекера від звичайного стане спеціальний модуль, що дозволяє браслету стежити за якістю роботи серця. Для цього в Xiaomi Mi Band 4 Pro додали можливість робити ЕКГ, тобто проводити повноцінну діагностику серця. Щоб використовувати таку функцію потрібно прийняти горизонтальне положення, а потім не рухатися протягом декількох хвилин, слідуючи інструкціям на екрані. Ознайомитися з готовою кардіограмою серця стане можливим прямо на смартфоні через додаток Mi Fit, а розшифрує її спеціальний ІІ, який розповість про те, чи все гаразд у роботі серця. Багатьом людям така можливість точно врятує життя, а що може бути важливіше?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.