Xiaomi Mi Band 4 здивує своїми можливостями кожного

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим далі в майбутнє, тим більш «розумними» і просунутими в усіх відношеннях стають електронні пристрої, а в останні роки величезну популярність набирають різного роду фітнес-трекери, що дозволяють стежити за фізичною активністю і, крім того, використовувати цілу масу різних додаткових можливостей, аж до відстеження якості сну і використання смарт-будильника, який допомагає прокидатися в оптимальний час. Уже зовсім скоро на ринок вийде довгоочікувана новинка в особі Xiaomi Mi Band 4.

Сьогодні, 28 квітня 2019 року, стало відомо про те, що при створенні свого нового спортивного браслета компанія Xiaomi приділила багато уваги безлічі речей, в тому числі програмного забезпечення. Відомо, що нова модель отримає надміцний корпус з металу і скла, який буде витримувати занурення під воду на глибину до 50 метрів, завдяки чому всі бажаючі зможуть використовувати його в басейні. Втім, на цьому все не обмежиться, так як китайський бренд вирішив порадувати всіх користувачів набагато більше цікавою особливістю.

Повідомляється, що Xiaomi Mi Band 4 має підтримку більш ніж 25 різних видів спорту, починаючи від тенісу і закінчуючи плаванням. В останньому випадку браслет буде сам визначати, яким стилем пливе його власник, підраховуючи на основі ваги і зростання кількість спалених калорій. Така особливість гарантовано дуже сильно здивує всіх покупців майбутньої новинки, і це лише один з прикладів. Перед початком будь-якої тренування досить буде прямо на сенсорному екрані трекера вибрати потрібний режим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як тільки це буде зроблено, фітнес-браслет почне стежити за фізичною активністю максимально докладно, визначаючи пульс і інші фізіологічні показники, аж до рівня води в організмі. Всі ці відомості будуть зчитуватися найбільш точно, а допоможуть в цьому новітні комплектуючі, які китайський бренд закупив спеціально для свого нового спортивного браслета. Офіційний анонс Xiaomi Mi Band 4 трапиться вже в середині червня цього року, а продажі повинні початися через кілька тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.