Xiaomi випустила розумну укулеле за 2,5 тисячі гривень

Компанія Xiaomi випустила нову версію розумної укулеле Populele 2. Вона приходить на зміну оригінальної Populele, випущеної в лютому 2017 року на платформі спільного фінансування MIJIA і зібрала суму майже в шість разів перевищує спочатку поставлену мету.

Укулеле – це гавайський чотириструнний щипковий музичний інструмент. Він іноді оснащується здвоєними струнами і тоді стає восьмиструнним.

Populele 2 виконана в більш сучасному дизайні і виглядає скоріше як електронна іграшка, ніж як традиційний інструмент. Перше покоління Populele було виконано з палісандра. У корпусі Populele 2 використовується карбонове волокно і синтетична смола ASA. Інструмент пропонується в білому і чорному варіантах.

Укулеле використовує світлодіоди і інтерфейс Bluetooth для підключення до додатка Music CP на смартфон, який показує побудову акордів і робить записи на майбутнє. Паралельно з додатком на грифі загоряються світлодіоди для правильної розстановки пальців під потрібний акорд. Також в додатку є швидкий самовчитель по грі на укулеле, метроном, функція відстеження постійних помилок і так далі.

Укулеле Populele 2 пропонується за 89 доларів (2 400 грн.). У порівнянні з першим поколінням вона помітно подорожчала, та коштувала 58 доларів (1 600 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.