Xiaomi Mi Band 4 несподівано вже зовсім скоро надійде в продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При створенні будь-яких електронних пристроїв практично всі виробники вважають за краще тримати подібну інформацію в таємниці від усього світу, щоб завчасно не розкривати свої плани. До числа подібних брендів відноситься і відома китайська корпорація, один із співробітників якої повідомив про те, що фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 несподівано надійде в продаж зовсім скоро, а купити його собі всі бажаючі зможуть вже досить скоро. Відомо, що даний гаджет вийде в двох модифікаціях.

Як повідомив глава компанії Huami Девід Цуй, а вона є дочірнім брендом Xiaomi, новий спортивний браслет китайської корпорації вийде на ринок абсолютно точно в 2019 році, а купити його собі всі покупці зможуть в двох модифікаціях, відрізнятися які будуть наявністю ряду можливостей в просунутій конфігурації. Про які саме особливості йде мова, на жаль, не уточнюється, але немає ніяких сумнівів в тому, що Xiaomi Mi Band 4 виявиться просто дивовижним гаджетом.

Компанія Huami займалася і продовжує займатися створенням переносної електроніки, і на її рахунку значаться всі моделі Mi Band, починаючи з самого першого покоління, випущеного на ринок близько п’яти років тому. Як повідомило офіційне джерело, новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 абсолютно точно не вийде в квітні і травні, тому її презентація, як вважають інсайдери, трапиться вже в червні. У цьому ж самому місяці наручний гаджет нового покоління має надійти в продаж по всьому Китаю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Само собою, що перший час Xiaomi Mi Band 4 буде перебувати в дефіциті, тому купити його собі в Китаї виявиться досить складно, але це лише тимчасове ускладнення, тому що вже через 3 – 4 тижні після початку продажів, тобто до кінця липня 2019 року , трекер повинен з’явитися у вільному продажу. Його поява в Україні та інших країнах світу, в тому числі в Казахстані і Росії, очікується в серпні-вересні нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.