Вже зовсім скоро завантажити Windows 10 Lite зможуть усі бажаючі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту релізу операційної системи Windows 10 з боку компанії Microsoft пройшло вже більше 3,5 років, за які ситуація на ринку вкрай сильно змінилася. Тепер це програмне забезпечення встановлено на більшу частину сучасних комп’ютерів в світі, проте поширюється по світу вона повільніше, ніж планували розробники, причому більш ніж в три рази. Саме тому дана ОС була визнана провальною, і замість неї вже незабаром всім запропонують завантажити Lite OS.

Сьогодні, 13 квітня 2019 року, від інсайдера Petri з соцмережі Twitter стало відомо про те, що компанія Microsoft дозволила своїм ключовим партнерам і співробітникам завантажити Lite OS, тобто нову операційну систему для комп’ютерів і планшетів, хоча її модульна структура допускає використання також на телевізорах , в банкоматах і багатьох інших електронних гаджетах. При створенні цієї «вбивці» Windows 10 розробники вирішили зробити ставку на простоту і швидкість роботи.

На відміну від всіх попередніх операційних систем для комп’ютерів, в новенькій Lite OS не буде величезної кількості зайвих і абсолютно непотрібних функцій, які не тільки ускладнюють процес використання електронного пристрою, але ще і негативно позначаються на деяких інших факторах, а саме – на швидкодії. У нинішній Windows 10 у фоновому режимі відбувається вкрай багато різних процесів, і всі вони дуже сильно знижують швидкість роботи операційної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новітнє програмне забезпечення виявиться позбавлене такого недоліку, а скачати Lite OS всім бажаючі зможуть вже в найближчі два місяці, тому що Microsoft повинна представити операційну систему в першій половині травня, а потім випустити її першу тестову збірку. До моменту релізу фінальної стабільної версії встановлено останню версію буде підтримувати тільки додатки PWA і UWP, створені з використанням сучасних засобів програмування, тоді як підтримка класичних програм Win32 повинна з’явитися до релізу стабільного билда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.