Новий гаджет Xiaomi lighten AI Translator H4 перекладає надруковані слова, на які вказує користувач

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi представила ще один інноваційний продукт Xiaomi lighten AI Translator H4, ресурси на випуск якого збираються на майданчику колективного фінансування Youpin.

Це апаратне рішення, яке призначене для людей, які вивчають англійську мову. Спочатку передбачений переклад з англійської на китайську, так як пристрій орієнтований на китайський ринок. Але теоретично для розробників не складе великих проблем випустити оновлення для інших мов.

Xiaomi lighten AI Translator H4 оснащений 12-мегапіксельним датчиком зображення Sony IMX214, за допомогою якого відбувається розпізнавання слова. Пристрій не перекладає весь текст в книзі, а тільки окремі слова, на які вказує користувач.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Результати перекладу з вимовою відображаються на смартфоні, який підключається по каналу Bluetooth. Камера оснащена об’єктивом з широким кутом огляду. Розробники стверджують, що пристрій розпізнає будь-які друковані матеріали з англійським текстом.

В оснащення входять процесор Intel з системою штучного інтелекту, акумулятор ємністю 2600 мА•год, а також вакуумний стабілізатор, який робить пристрій стійким, навіть незважаючи на невелику основу.

У продаж Xiaomi lighten AI Translator H4 надійде 23 травня за ціною 59 доларів (1 600 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.