Google готує нові ноутбуки з Chrome OS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал The Verge дізнався, які плани поставили Google у виробництві планшетів і ноутбуків. З’ясувалося, що компанія не збирається припиняти розробку нових пристроїв з Chrome OS, а також Pixelbook і Pixel Slate.

Минулого місяця видання Business Insider опублікувало плани на  звільнення співробітників із підрозділу Pixelbook і Pixel Slate, але сьогодні Google спростувала інформацію. Заява зроблена під час заходу Cloud Next 2019.

Крім цього, в LinkedIn на сторінці керівника підрозділу Стіва Джейкобса з’явилася згадка про загадковий пристрій із назвою Emerging. Імовірно, це ПК з поліпшеною продуктивністю для роботи та ігор, проте, будь-яка інша інформація про нього відсутня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час Cloud Next 2019 розробники розповіли і про майбутні можливості прийдешніх ноутбуків, імовірно, Pixelbook і Pixel Slate. Так, вони стануть ще швидшими, а головною зміною є удосконалення продуктивності роботи «на ходу».

Google натякає на можливість майбутніх ноутбуків компанії

Google може показати нові ноутбуки та планшети в рамках конференції Google I / O 2019 – вона пройде з 7 по 9 травня в Каліфорнії. Також виробник, можливо, представить нові розумні годинники Pixel Watch, патент яких був опублікований раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.