Клон AirPods 2 за тисячу гривень на відеоогляді

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі бездротових навушників AirPods в 2018 році перевищили 35 млн одиниць. На ринку присутня величезна кількість підробок AirPods, які не дуже відрізняються якістю, проте в деяких випадках китайцям вдається дійсно здивувати покупця.

Наприклад, новий клон AirPods 2 настільки схожий на оригінальні навушники, що навіть вміє автоматично підключатися до iPhone без додаткових налаштувань. Так, клон отримає чіп W1, який присутній в оригінальних навушниках AirPods.

Автор огляду під ніком EverthingApplePro зазначає, що навушники виділяються на тлі інших клонів гарною якістю звучання («75-80% від того, що пропонують справжні навушники»), наявністю мікросхеми W1 (у новій моделі її замінили на Apple H1), модуля Bluetooth 5.0, підтримкою бездротової зарядки, більш комфортною для використання формою і поліпшеною системою управління жестами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У своєму огляді EverthingApplePro демонструє, як підроблені навушники самостійно підключаються до iPhone і зазначає, що вони дуже схожі на оригінальну модель за всіма параметрами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.