За 3 місяці Xiaomi випустила 44 продукти, які не мають відношення до телефонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi стала популярною завдяки своїм телефонам, які пропонують відмінне співвідношення ціни і якості, проте компанія також пропонує величезну кількість інших продуктів.

Як стало відомо, за перші три місяці 2019 року компанія Xiaomi випустила 44 продукта, які не мають відношення до телефонів. Це в чотири рази більше нових моделей смартфонів (Xiaomi і Redmi), випущених за той же період часу. Очікується, що до кінця року ця кількість потроїться.

Xiaomi ніколи не приховувала, що отримує невеликий прибуток від продажу своїх телефонів. Фінансовий звіт за 2018 рік показав, що основний дохід був отриманий від інтернет-послуг і реклами. Наявність різнопланового портфеля продуктів є неписаним правилом для великих корпорацій. У випадку, коли одна частина бізнесу працює не дуже добре, інші можуть компенсувати це.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дослідження показало, що є багато сімей, у яких немає телефону Xiaomi, але у них є телевізор Mi TV, повітряний фільтр, проектор або кондиціонер лінійки Mijia. Оскільки більшість продуктів побутової техніки Xiaomi є інтелектуальними, їх власники автоматично підключаються до екосистеми Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.