Нові проблеми iPad Pro розгнівали всіх власників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом в мережі з’являється все більше гнівних коментарів, що стосуються планшетів від Apple. Користувачі все частіше скаржаться на iPad Pro минулого і позаминулого років. У багатьох власників представлених пристроїв серйозні проблеми з дисплеєм. Відзначається, що картинка частенько просто завмирає або починає сильно лага при прокручуванні. Нерідко трапляється, що планшети не реагують на жести і кнопки.

Як інформує MacRumors, покупці iPad Pro зараз просто в сказі, так як виправити перераховані вище баги неможливо. Тут не допомагає ні перезавантаження, ні видалення контенту, ні скидання всіх налаштувань. Але, найбільше користувачів злить те, що не працюють абсолютно нові планшети з коробки.

У більшості випадків представники Apple погоджуються поміняти пристрою по гарантії, однак це не завжди вирішує проблеми, тому що досить часто не працюють якраз нові iPad Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент невідомо, чим викликані подібні проблеми. Якщо вони програмного характеру, то, швидше за все, розробники усунуть несправності з наступними оновленнями iOS. Але, якщо проблема все ж в апаратної частини, то Apple зазнає чималих збитків, не кажучи вже про зіпсованою репутації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.