Представлений «зарядний пристрій» OnePlus WarpTen Charger

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як виявилося, компанія OnePlus все ж вирішила розіграти своїх шанувальників в День дурня, при цьому почавши готувати до цього за кілька днів до 1 квітня.

30 березня офіційний представник OnePlus опублікував в Weibo рекламний банер, на якому була присутня фірмова коробка і вчорашня дата. Пізніше була опублікована інформація про те, що компанія збирається анонсувати нову технологію швидкої зарядки. Очікувалося, що потужність зарядки може перевищити 50 Вт, а першим смартфоном, який буде підтримувати технологію, стане OnePlus 7.

У підсумку компанія представила жартівливий “зарядний пристрій” WarpTen Charger, який може заряджати не тільки електронні пристрої, але і поповнювати сили їх користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ролику показано, як хлопець після заняття в тренажерному залі з’їдає шматочок білого шоколаду, який миттєво заряджає його енергією, а також бездротовим шляхом поповнює заряд акумулятора смартфона.

Компанія OnePlus заявила, що вона планує роздати 10 комплектів WarpTen користувачам, вибравши їх випадковим чином серед клієнтів Jingdong.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.