Ретро-консоль Sega Mega Drive Mini з’явиться у продажу у вересні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігрова приставка Sega Mega Drive Mini, яку також називають Sega Genesis Mini, була представлена рік тому, а вивести її на ринок виробник обіцяв до кінця року.

Однак плани Sega змінилися, і приставка поки так і не вийшла. Тепер стало відомо, що Genesis Mini з’явиться у продажу лише 19 вересня поточного року, причому спочатку лише в Японії і США.

Про приставку поки відомо не дуже багато. Набір ігор, ймовірно, буде залежати від регіону. Наприклад, в Японії консоль буде продаватися з попередньо встановленими хітами, в числі яких Sonic the Hedgehog 2, Shining Force, Gunstar Heroes and Comix Zone, Space Harrier II, Puyo Puyo 2, Rent-a-Hero, Castlevania Bloodlines і Powerball. Всього встановлених ігор буде 40. Також повідомляється про роз’єми micro-USB для геймпадів і підтримки роздільної здатності у 720p. Зберігатися можна буде в будь-якому місці гри, що зробить проходження не таким складним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціни для США поки немає, а ось в Японії Genesis Mini буде продаватися за 60 або 80 доларів (1 600 – 2 200 грн.) в залежності від кількості комплектних геймпадів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.