Нова Windows 10 працює вдвічі швидше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо з опублікованої на офіційному сайті Microsoft технічної документації, вже в 2019 році відбудеться реліз нової версії Windows 10, яку зможуть встановити на свої комп’ютери, планшети та інші електронні пристрої всі бажаючі. На далеко не найпотужніших гаджетах нова «вінда» буде працювати вдвічі швидше, і це дозволить старій електроніці буквально літати. Досягти такого ефекту вдалося за рахунок відмови від безлічі зайвих і непотрібних можливостей.

Так, наприклад, керівництво американської корпорації нарешті визнало «живі плитки», які воно просував всім в нав’язливою формі більше п’яти років, повністю провальною ідеєю. Секрет в тому, що з нової Windows 10 приберуть безліч непотрібних функцій і можливостей, відмовившись також від таких елементів, які споживають багато системних ресурсів. За рахунок цього нова «вінда» виявиться не тільки простіша у використанні, але і значно швидша. За деякими даними, кодову назву великого оновлення – Lite.

Згадка такої збірки вже можна виявити в останніх білдах операційної системи Windows 10, а її повноцінна презентація, як вважають користувачі, трапиться в травні 2019 року, тобто вже зовсім скоро. В рамках цього заходу Microsoft розповість про нову збірку десятої «вінди» і, можливо, випустить її публічну бета-версію, встановити яку на свої електронні гаджети зможуть всі бажаючі. Головне розуміти і враховувати, що встановити дану ОС на свої комп’ютери і планшети зможуть тільки власники ліцензійних білдів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.