Навушники Apple AirPods 2019 отримали 0 балів за ремонтопридатність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці iFixit, що займаються розбиранням різних готових пристроїв і складають на основі цього рейтинг ремонтопридатності, дісталися до нових бездротових навушників Apple AirPods 2019. На жаль, власникам у разі поломки новинки сподіватися особливо не на що – відремонтувати їх навряд чи вийде.

0 балів з 10 за ремонтопридатність – такі суворі “вироки” iFixit виносить рідко. На жаль, але користувачам AirPods 2019 доведеться рахуватися з неможливістю заміни акумулятора або взагалі будь-якого компонента, розміщеного всередині корпусу. Більше того, у зв’язку зі складністю відділення акумулятора стоїть питання про те, чи можна взагалі безпроблемно утилізувати AirPods нового покоління.

Взагалі у своїх коментарях фахівці не скупляться на «компліменти», називаючи навушники «одноразовими» і пророкуючи «крихітним батареям швидкий вихід з ладу». Для порівняння, кілька тижнів тому в iFixit був розібраний конкурент AirPods-навушники Samsung Galaxy Buds. І вони виступили краще, набравши за ремонтопридатність 6 балів з 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.