Categories: Ґаджети

Вбивця MacBook Pro: ASUS готується до продажі StudioBook S

Share

Анонс в січні спантеличив крутизною новинки, але після нових фото від ASUS сумнівів немає – «яблучна» корпорація отримала собі гідного конкурента.

Транснаціональна компанія, що спеціалізується на комп’ютерній електроніці ASUS готова презентувати свою відповідь на продукцію Apple. Є підстави вважати, що розмови на початку 2019 року про новинку ринку під назвою StudioBook S перейдуть на новий рівень. Імовірно, ASUS готується до продажу StudioBook S. У соцмережі Instagram на сторінці компанії опубліковані нові фото ноутбука.

«ASUS StudioBook S – це ультрамобільна електростанція з ультрасучасною технологією і потужними функціями, які допоможуть вам виконати найкреативніші завдання», – йдеться в публікації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш того, пост прикрашений кількома знімками, що натякають на старт продажів. У коментарях користувачі Instagram, передплатники ASUS намагаються дізнатися ціну гаджета і дату старту продажів, щоб бути в перших рядах покупців. Новинку вже називають «вбивця» Apple MacBook Pro, адже його характеристики реально вражають. За словами експертів ASUS, StudioBook S це новинка для креативників. Один з найбільш тонких ноутбуків в світі, оснащений графікою NVIDIA Quadro, що робить його потужним джерелом енергії, які втілюють ідеї в життя. Він може похвалитися вузьким дисплеєм NanoEdge, який ефективно дозволяє збільшити дисплей в його компактному корпусі для захоплюючих візуальних ефектів. Поєднання передової графіки та портативності робить його ідеальним для творчих професіоналів. Крім того, обробка з бірюзово-сірого кольору з рожевим золотом надає StudioBook S елегантний, стильний вигляд. Тонкий 17-дюймовий ноутбук, завдяки компактним розмірам (382x265x18,4 мм) може стати самим мобільним гаджетів.

StudioBook S створений для того, щоб впоратися з будь-якими справами. Він здатний обійти багато настільних комп’ютерів, а його високопродуктивний процесор, швидкісне сховище і професійна графіка дозволяють швидко впоратися з найскладнішими завданнями, як ніколи раніше. StudioBook S оснащений процесором Intel Xeon або Intel Core, призначеним для роботи зі складними багато-додатками. Ці процесори виводять мобільні обчислення на новий рівень, використовуючи графіку Pro-grade Quadro.

Він має конструкцію ребра охолодження, яка покращує внутрішній повітряний потік, і вся система охолодження піддавалася суворим випробуванням для забезпечення максимальної довговічності. Він також дивно тихий гаджет, генерує шум менше 35 дБ в тестах продуктивності навіть при максимальній продуктивності процесора і графічного процесора », – пояснюють експерти ASUS.

Широкий набір високопродуктивних портів введення-виведення, в тому числі новітній Thunderbolt 3, забезпечує StudioBook S максимально безпроблемний зв’язок для універсальної гнучкості, будь то в офісі або в дорозі. А вбудований гігабітний клас Wi-Fi дозволяє насолоджуватися швидкістю, еквівалентній провідної мережі, без проводів. Це один з перших продуктів, оснащених Wi-Fi 6.

На підставі цих даних, багато покупців передрікають, що StudioBook S це реально «вбивця» Apple MacBook Pro.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024

    “Google Карти” не впізнати: глобальний редизайн поширюється на смартфони

    Компанія Google розпочала велике тестування нового дизайну свого сервісу Maps. На даному етапі побачити його…

    04.05.2024

    Microsoft поставила на паузу оновлення ШІ Copilot для Windows 11

    Microsoft тимчасово припиняє публічне тестування нових функцій Copilot, свого ШІ -асистента, інтегрованого в Windows 11.…

    04.05.2024

    Чутки: Huawei розробляє свій аналог процесора Apple M2

    У китайській соцмережі Weibo з'явилася публікація з описом ще не анонсованого процесора Kirin для платформи…

    04.05.2024

    Антимонопольна справа Google завершено: пошуковому гіганту загрожують санкції

    Історичний антимонопольний процес у справі Google завершено, і судді Аміт Мехте має вирішити долю домінування…

    04.05.2024