Вбивця MacBook Pro: ASUS готується до продажі StudioBook S

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс в січні спантеличив крутизною новинки, але після нових фото від ASUS сумнівів немає – «яблучна» корпорація отримала собі гідного конкурента.

Транснаціональна компанія, що спеціалізується на комп’ютерній електроніці ASUS готова презентувати свою відповідь на продукцію Apple. Є підстави вважати, що розмови на початку 2019 року про новинку ринку під назвою StudioBook S перейдуть на новий рівень. Імовірно, ASUS готується до продажу StudioBook S. У соцмережі Instagram на сторінці компанії опубліковані нові фото ноутбука.

«ASUS StudioBook S – це ультрамобільна електростанція з ультрасучасною технологією і потужними функціями, які допоможуть вам виконати найкреативніші завдання», – йдеться в публікації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш того, пост прикрашений кількома знімками, що натякають на старт продажів. У коментарях користувачі Instagram, передплатники ASUS намагаються дізнатися ціну гаджета і дату старту продажів, щоб бути в перших рядах покупців. Новинку вже називають «вбивця» Apple MacBook Pro, адже його характеристики реально вражають. За словами експертів ASUS, StudioBook S це новинка для креативників. Один з найбільш тонких ноутбуків в світі, оснащений графікою NVIDIA Quadro, що робить його потужним джерелом енергії, які втілюють ідеї в життя. Він може похвалитися вузьким дисплеєм NanoEdge, який ефективно дозволяє збільшити дисплей в його компактному корпусі для захоплюючих візуальних ефектів. Поєднання передової графіки та портативності робить його ідеальним для творчих професіоналів. Крім того, обробка з бірюзово-сірого кольору з рожевим золотом надає StudioBook S елегантний, стильний вигляд. Тонкий 17-дюймовий ноутбук, завдяки компактним розмірам (382x265x18,4 мм) може стати самим мобільним гаджетів.

StudioBook S створений для того, щоб впоратися з будь-якими справами. Він здатний обійти багато настільних комп’ютерів, а його високопродуктивний процесор, швидкісне сховище і професійна графіка дозволяють швидко впоратися з найскладнішими завданнями, як ніколи раніше. StudioBook S оснащений процесором Intel Xeon або Intel Core, призначеним для роботи зі складними багато-додатками. Ці процесори виводять мобільні обчислення на новий рівень, використовуючи графіку Pro-grade Quadro.

Він має конструкцію ребра охолодження, яка покращує внутрішній повітряний потік, і вся система охолодження піддавалася суворим випробуванням для забезпечення максимальної довговічності. Він також дивно тихий гаджет, генерує шум менше 35 дБ в тестах продуктивності навіть при максимальній продуктивності процесора і графічного процесора », – пояснюють експерти ASUS.

Широкий набір високопродуктивних портів введення-виведення, в тому числі новітній Thunderbolt 3, забезпечує StudioBook S максимально безпроблемний зв’язок для універсальної гнучкості, будь то в офісі або в дорозі. А вбудований гігабітний клас Wi-Fi дозволяє насолоджуватися швидкістю, еквівалентній провідної мережі, без проводів. Це один з перших продуктів, оснащених Wi-Fi 6.

На підставі цих даних, багато покупців передрікають, що StudioBook S це реально «вбивця» Apple MacBook Pro.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.