Windows 10 отримала приголомшливий новий дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

25 березня інсайдери опублікували в мережі зображення нового приголомшливого дизайну Windows 10, від якого всі в захваті, тому що ніхто і подумати не міг, що нова операційна система буде виглядати настільки красиво. Поки що в мережі є лише зображення того, як буде виглядати програма «Провідник», а ось інформації про зовнішній вигляд іншого програмного забезпечення поки що немає. Втім, вже зараз зрозуміло, що це буде просто бомба, про що пишуть користувачі в глобальній мережі.

У новому інтерфейсі основна ставка зробила на візуальну доступність всього інтерфейсу, на білий колір, а також, крім того, на прозорість. Вдале поєднання всього цього і дозволило зробити так, щоб Windows 10 отримала приголомшливий новий дизайн, який зараз знаходиться в стадії активної розробки. На жаль, поки що немає ніяких даних про те, як це програмне забезпечення буде виглядати в фінальному вигляді, але абсолютно точно не гірше, ніж зараз. Також немає відомості про те, коли десята «вінда» отримає такий дизайн.

 

Швидше за все, Microsoft сама повідомить про глобальний редизайн в рамках напряму Fluent Design в травні нинішнього року, зробивши це під час спеціальної конференції для розробників. Всі користувачі Windows 10 абсолютно точно залишаться в захваті від такого красивого інтерфейсу, тим більше що він буде підтримувати темну тему оформлення, а це абсолютно точно порадує тих, хто багато працює за комп’ютером, адже активація такий дозволяє знизити навантаження на очі у вечірній і нічний час .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.