Дата анонса: коли вийде бездротова зарядка AirPower

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple планує випустити свій довгоочікуваний бездротовий зарядний «килимок» AirPower в кінці березня, повідомляє тайванське видання DigiTimes.

У своєму повідомленні сайт посилається на свої джерела в ланцюжку постачальників комплектуючих для Apple:

Очікується, що виробник мікросхем, компанія Lite-On Semiconductor, у другому кварталі 2019 роки отримає подвоїний прибуток через продаж великої партії перетворювачів струму ( мостових випрямлячів ), які необхідні Apple для виробництва AirPower.

– джерела DigiTimes

До кінця березня залишається буквально 10 днів, так що зовсім скоро ми побачимо, наскільки правдиві інформаційні джерела у ресурсу DigiTimes.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні кілька тижнів інформація про бездротову зарядку Apple з’являється вже не в перший раз: вчора промо-сторінка з фотографією AirPower була виявлена на австралійському сайті Apple, а раніше купертіновці отримали права на товарний знак AirPower в США.

Чутки про старт виробництва AirPower з’явилися ще в січні, а авторитетний аналітик Мінг-Чі Куо заявив, що AirPower надійде в продаж в першій половині 2019 року.

AirPower призначений для одночасної зарядки декількох пристроїв Apple без використання проводів, включаючи iPhone 8 і новіше, Apple Watch Series 3 і новіше, а також нових AirPods 2, представлених в середу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.