Samsung і Tous представили спеціальне видання розумних годинників Galaxy Watch

Компанія Samsung Electronics і іспанський ювелірний бренд Tous представили розумні годинник Samsung Galaxy Watch Tous, які вперше показала відома актриса і амбасадор обох брендів Паула Эчеваррия на тижні моди Mercedes-Benz в Мадриді в січні 2019 року.

“Пристрій виконано в ніжному дизайні, кольори якого будуть поєднуватися з будь-чим. І, звичайно, Galaxy Watch Tous мають всі функції моїх улюблених розумних “годинників”. Без сумніву, це мій найкращий аксесуар. Можливість міняти ремінці і вибирати циферблат дозволяє створити свій унікальний стиль. І мені це подобається”, – Паула Ечеваррія.

У комплект нових Galaxy Watch входять два змінних силіконових ремінця Tous в нюдовом і чорному кольорах з фірмовим логотипом бренду. Також модель дозволяє додавати до трьох різних фонів екрану. Спеціально для моделі була розроблена нова оригінальна упаковка.

Samsung Galaxy Watch Tous, як і належить розумним годинникам, дозволяють керувати ключовими функціями смартфона, включаючи обмін повідомленнями, здійснення викликів, швидкий доступ до карт і відтворення музики. Пристрій також допомагає користувачеві контролювати свій фізичний стан завдяки набору з 39 тренувань, а також новим трекерам управління стресом і сном.

Купити Galaxy Watch Tous від Samsung поки можна тільки в магазинах Tous в Іспанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.