Друге покоління навушників AirPods представлено офіційно

Компанія Apple без особливого шуму представила друге покоління бездротових навушників AirPods. Навушники зберегли колишній дизайн, але обзавелися новою начинкою і функціями.

В основі лежить розроблений Apple чіп H1, який зробив можливим активацію голосового помічника Siri за допомогою голосової команди «Привіт, Siri». Виробник обіцяє більш стабільне бездротове з’єднання і більш швидку передачу даних: до 2 разів швидше при переключенні між активними пристроями і в 1,5 рази швидше при телефонних дзвінках.

У навушників збільшився на 50% час автономної роботи в режимі розмови. Навушники можна купити в комплекті зі звичайним зарядним футляром, але з’явився також додатковий чохол з можливістю бездротової зарядки за стандартом Qi. Його можна купити окремо або в комплекті з навушниками.

Нові AirPods пропонуються в США за ціною $159 (4300 грн.) в комплекті з звичайним футляром, $199 (5400 грн.) в комплекті з футляром з можливістю бездротової зарядки. Окремо бездротової футляр без навушників можна купити за $79 (2200 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.