Sony PlayStation 4 Pro продають за неймовірно низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки весь світ чекає презентації ігрової приставки PlayStation 5, компанія Sony успішно продає свої версію PlayStation 4, яку зараз і  продають за неймовірно низкою ціною. Саме тому зараз цінник був знижений до 11 000 гривень, і це на якийсь період часу значно підвищений попит на даний ігровий пристрій.

У майбутньому, можливо, консоль стане ще дешевше, але поки що це малоймовірно. Хоч виробник і стверджує, що це «тимчасова акція», але насправді цінник напевно вже ніколи не збільшиться до колишніх показників, назавжди закріпившись на позначці в приблизно 11 – 12 тис. гривень. Виходить, що тепер купити дану консоль можна зі знижкою в 2 000 гривень.

Останнє оновлення усіма улюбленої консолі PS4 – Sony PlayStation 4 Pro console. Це все та ж ігрова система 8-го покоління, але з оновленим дизайном і поліпшеною начинкою, що дає їй явну перевагу над своїми попередницями. Консоль габаритніший оригінальної “четвірки” – торці за традицією скошені, але замість двошарового корпусу Pro отримала третій шар, адже велика продуктивність вимагає більше місця. Зміна зовнішнього дизайну не повинні особливо турбувати, адже мова йде не про портативної приставці. А от технічні поновлення неодмінно порадують.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, саме з новенькою “четвіркою” ви зможете відчути на максиму всі можливості шолома віртуальної реальності PS VR. Для того, щоб уникнути баків і заколисування під час геймплея, Sony встановила для всіх ігор граничний мінімум – 60 fps. Придбати Sony PlayStation 4 Pro можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.