Huawei разом із Disney готує нові розумні годинники для дітей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2015 році Huawei випустила свій перший розумний годинник, який отримав назву Huawei Watch. За останні кілька років китайський виробник став помітним гравцем на ринку розумних годинників. Остання модель була анонсована в кінці минулого року, мова йде про Huawei Watch GT.

Виробник випускає годинник не тільки для дорослих, в серпні 2016 року компанія Huawei анонсувала новий розумний годинник, потенційною аудиторією якого є діти. Годинники були розроблені у співпраці з компаніями Disney і Marvel, на вибір запропоновані версії з Міккі і Мінні Маус, героями мультфільму Frozen і Капітаном Америкою.

Нещодавно Huawei запатентував новий дитячий годинник, а редактори видання Letsgodigital вже створили на базі ескізів тривимірну модель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З точки зору дизайну, запатентовані Розумні годинники мають багато спільного з попередніми дитячими годинниками Disney, які оснащені GPS-трекером і кнопкою SOS. З її допомогою дитина може легко відправити попередження на смартфон своїх батьків. Модуль GSM дозволяє навіть здійснювати дзвінки на попередньо встановлений номер служби екстреної допомоги.

Подробиць про технічні характеристики нового годинника поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.