Бюджетна однокристальна система Qualcomm QM215 для смартфонів з Android Go демонструє продуктивність на рівні Snapdragon 425

Минулого місяця в Мережі з’явилася інформація про однокристальну систему Qualcomm QM215, яка буде орієнтована в першу чергу на смартфони з Android Go, але також і просто на бюджетні апарати.

Тоді говорилося, що в конфігурацію SoC входять чотири процесорні ядра з частотою 1,3 ГГц і GPU з частотою 650 МГц. Тепер же в Мережі з’явилися перші тести даного рішення. Зокрема, в ПЗ Geekbench платформа набирає 643 бали в однопотоковому режимі і 1738 – в багатопотоковому. Це приблизно ті ж результати, які видає SoC Snapdragon 425, і це набагато більше, ніж у Snapdragon 210.

Звідси можна зробити висновок, що Qualcomm QM215 отримає ядра Cortex-A53, а от щодо GPU поки даних немає. Інсайдер Roland Quandt також підтверджує попередню інформацію щодо того, що смартфони з даної однокристальною системою будуть мати 1 або 2 ГБ оперативної пам’яті. Крім того, референсний дизайн має на увазі акумулятор ємністю 2800 мА*год з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 1.0.

Коли буде анонсована дана платформа і яке ім’я вона в підсумку отримає, поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.