Головна особливість AirPods 2 вразила всіх користувачів

Як повідомив один з розробників XDA-Developers Макс Вайнбах, в останній збірці прошивки iOS 12, яка зараз тестується, він виявив згадку про головну особливість AirPods 2. Так, компанія Apple додала в них підтримку бездротової зарядки Qi, але не просту, а буквально чарівну. Пов’язано це з тим, що при нульовому рівні заряду на підзарядку з 0% до 100% піде всього 15 хвилин, і це дуже мало з урахуванням габаритів бездротових навушників. Підтримка Qi буде додана в спеціальний новий кейс.

Через це кейс бездротових навушників AirPods 2 виявиться трохи більшим і важчим того що в моделі першого покоління, а на його лицьовій частині з’явиться світлодіодний індикатор, що дозволяє швидко перевіряти стан пристрою – заряджений він чи ні. При цьому його дизайн, як і самих навушників, не зміниться, стверджує джерело. Крім того, новинка від Apple повинна отримати спеціальне фарбування, яке зараз використовується в фірмовому стилусе Pencil 2. За рахунок неї гаджет буде краще триматися в вухах.

Крім усього цього, AirPods 2 повинні також обзавестися сумісністю з командою «Привіт, Siri», що дозволить просити про що-небудь голосового помічника без необхідності діставати смартфон з кишені, або ж виконувати спеціальний жест на самих навушниках. В іншому, новинка від Apple ніяк не зміниться, тобто вона буде володіти колишнім часом автономної роботи, якого вистачає на 3 – 4 години прослуховування музики, а за рахунок переходу з технології Bluetooth 4.2 на Bluetooth 5.0 радіус роботи зросте з 10 метрів до 50 метрів , але це лише в теорії на основі специфікацій стандартів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.