Xiaomi Mi Band 3 випущений в преміальній версії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Випуск спортивного браслета Xiaomi Mi Band 3 в преміальної версії приурочений до початку продажів флагманського смартфона Xiaomi Mi 9. Повідомляється, що новинка відрізняється від звичайної моделі наявністю спеціального напису на ремінці, а також вигравіруваним на металі цифрою дев’ять. Крім того, трекер в преміум-версії отримав нову коробку, яка виглядає максимально стильно. Всередині неї міститься спеціальний папірець, який рекламує флагманський мобільний пристрій.

Реклама

Купити преміум-версію Xiaomi Mi Band 3, як її називає сам виробник, можна буде тільки в Китаї, тобто в офіційний продаж на території Росії та інших країнах світу вона абсолютно точно не надійде. Цінник пристрою виявився встановлений на рівні 179 юанів (700 гривень). З огляду на те, що в Китаї всі люблять ексклюзивні речі, попит на новинку абсолютно точно опиниться величезним.

 

Окремо ремінець спеціального видання для спортивного браслета в продаж не надійде, тому всім бажаючим отримати такий доведеться розщедритися і купити собі повноцінний новий трекер. Втім, жителям України і інших країн світу цей наручний гаджет в такій версії навряд чи здасться цікавим, адже він оснащений все тим же 0,78-дюймовим OLED-екраном з підтримкою сенсорного управління, акумулятором ємністю 110 мАг для автономності на рівні 2 – 3 тижнів , а також модулем Bluetooth 4.2 LE для підключення до смартфонів на базі Android і iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: