Xiaomi представила розумні годинник для тренувань із привабливими характеристиками за $100

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і передбачалося, сьогодні Xiaomi представила новий розумний годинник. Новинка, виконана партнером Xiaomi, компанією Zhuhai Yunmai Technology, виставлена на платформу колективного фінансування, а постачання товарних пристроїв заплановані на 26 березня.

Годинники створені спеціально для людей, які активно займаються спортом. Так, тут реалізований режим тренування: годинник відстежує активність під час певного виду фізичних вправ і може давати підказки щодо підвищення ефективності тренувань. Також він дозволяє записувати GPS-треки, що може бути корисно для користувачів, що займаються бігом. Точність запису треків забезпечується приймачем, сумісним як з GPS, так і з ГЛОНАСС.

Годинник оснащений екраном AMOLED діаметром 1,3 дюйма з щільністю пікселів 360 на дюйм і зовнішнім кільцем, що виконує роль органу управління. Ємність вбудованої акумуляторної батареї за сучасними мірками пристойна — 420 мА·год. За розрахунками творців, у звичайному (але досить насиченому фізичними активностями) режимі роботи автономність пристрою досягає 4 діб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Годинник оснащений різними датчиками, тому може відслідковувати не тільки швидкість та пробіг (наприклад, велосипеда), але й вести підрахунок кроків, калорій, стежити за якістю і тривалістю сну і т. д. А ось про наявність датчика ЧСС нічого не говориться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.