У 2019 році Google випустить більш доступні смартфони Pixel, свої перші розумні годинники та інші апаратні продукти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стверджують обізнані джерела, в 2019 році компанія Google має намір представити велику кількість апаратних новинок. Причому, деякі з них будуть вперше випущені в рамках цього бренду.

По-перше, очікується поява на ринку більш доступних смартфонів Pixel. Подробиці поки не повідомляються. Однак передбачається, що вартість бюджетної лінійки Pixel буде менше ціни бюджетного iPhone Xr (20 000 грн.). Попередні чутки свідчили про наявність LCD дисплеїв з роздільною здатністю Full HD в середньому і великому розмірах, процесорів Snapdragon 670, вбудованого сховища ємністю 32 ГБ, 12-мегапіксельну камеру на задній панелі і одиночну камеру на лицьовій панелі.

Крім того, повідомляється, що Google працює над власним розумним годинником, який вона нарешті випустить під власним брендом – без співпраці з партнерами, такими як LG. Але будь-яких відомостей про цей пристрій і зовсім немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з тим, повідомляється про прийдешній випуск оновленої моделі розумної колонки Home і нової камери спостереження. Крім того, ближче до кінця року слід очікувати вже традиційну презентацію флагманських смартфонів Pixel нового покоління. Терміни презентації інших очікуваних новинок поки не називаються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.