Нові подробиці про Apple AirPods 2 і AirPower

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі періодично спливають подробиці про бездротові навушники Apple AirPods 2 і бездротову зарядку AirPower. Ось і на цей раз джерело опублікувало порцію цікавих подробиць, причому зараз йдеться навіть про вартість нових рішень.

Почнемо з AirPods 2. Як повідомляється, навушники отримають інший корпус, який дозволить збільшити обсяг низьких частот. А ще буде нове покриття корпусу, більш чіпке. Цікаво, що це покриття обіцяно і топовому варіанту смартфона iPhone XI, і новому чохлу бездротової зарядки для AirPods першого покоління.

AirPods 2 отримають більше датчиків, в числі яких буде і датчик ЧСС. Час автономної роботи навушників, швидше за все, не зміниться, так як ємність акумуляторної батареї залишиться колишньою, а ось вартість зросте і досягне позначки $200 (5400 грн.). AirPods 2 будуть пропонуватися в білому і чорному кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер про бездротову зарядку AirPower. Вона вийде навесні в супроводі вищезгаданого чохла для бездротової зарядки навушників AirPods першого покоління. Зарядка виявиться трохи товще, ніж очікувалося раніше, і запропонує “якісь ексклюзивні можливості”, але їх підтримка буде реалізована тільки в iOS 13. AirPower вийде навесні і буде коштувати близько $150 (4050 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.