Опубліковані докладні характеристики розумних годинників Samsung Galaxy Watch Active

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі вже давно ходять чутки про підготовку компанією Samsung нової моделі розумних годинників – Galaxy Sport. Але за новими даними новинка буде називатися Galaxy Watch Active, і її характеристики вже відомі.

Джерелом даних про специфікації Galaxy Watch Active, як це часто буває, послужила прошивка пристрою. Вона, до речі, базується на ОС Tizen 4.0.0.3, а самі годинник в ній фігурують під позначенням SM-R500.

Апаратної основний пристрої виступила однокристальна платформа Exynos 9110 з двоядерним CPU частотою 1,15 ГГц – точно така ж SoC використовується в розумних годинниках Samsung Galaxy Watch. Діаметр і роздільна здатність екрану склали, відповідно, 1,3 дюйма і 360х360 пікселів, ємність акумуляторної батареї несподівано невелика – всього 230 мА·год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в конфігурації Samsung Galaxy Watch Active адаптери NFC, Wi-Fi і Bluetooth, всі необхідні датчики, включаючи ЧСС, GPS-приймач, а також мікрофон, гучномовець і модем LTE.

Точної дати анонса Galaxy Watch Active поки немає, але чутки приписували прем’єру разом зі смартфонами Galaxy S10. Не виключено, що Годинники дебютують через кілька днів після анонсу смартфонів – на виставці MWC 2019.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.