Користувачів Windows 7 примусово переведуть на Windows 10

Як стало відомо 31 січня 2019 року, компанія Microsoft почала показувати користувачам комп’ютерів на базі Windows 7, які підключені до інтернету, повідомлення зі словами про те, що незабаром їх операційна система перестане отримувати оновлення (безкоштовно), в результаті чого навіть критичні уразливості , які можуть бути знайдені, не будуть усуватися. Саме тому американська корпорація настійно радить оновитися до Windows 10 прямо зараз, але при цьому вона не надасть безкоштовну ліцензію.

Судячи з усього, користувачі не можуть повністю відмовитися від показу нового рекламного банера Windows 10. Як пишуть деякі власники комп’ютерів на базі Windows 7, він тепер показується чи не при кожному включенні комп’ютера, а відключити його демонстрацію в налаштуваннях ніяк не можна. На ньому компанія Microsoft перерахувала основні неприємні особливості, які чекають користувачів, які не стануть встановлювати нову ОС. Це має змусити багатьох задуматися про оновлення в найближчому майбутньому.

Так, наприклад, компанія Microsoft не може обіцяти можливість повноцінного використання хмарного офісного пакету Office 365, який після припинення програмної підтримки Windows 7 може почати працювати на комп’ютерах під її управління некоректно. Щоб всього цього не сталося користувачів буквально примусово намагаються змусити натиснути на кнопку завантаження і установки Windows 10. Такі заходи повинні привести до того, що багато користувачів сьомої «вінди» все ж зважаться на установку нової, яка має масу нових функцій і можливостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.