Найкращий планшет по відношенню ціна-якість Xiaomi Mi Pad 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Pad 4 та Mi Pad 4 Plus  це 4 покоління планшетів від Xiaomi які нищівно здешевшали з часу презентації 25 червня і сьогодні в Україні за 5700 гривень, що є просто смішною ціною за такі характеристики.

Дизайн:

Mi Pad 4 має стандартний дизайн, корпус алюмінієвий , а 8 дюймів екран, який захищений склом GorillaGlass 3 і сподобається всім любителям компактних планшетів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старша версія цього планшету має 10.1 дюймовий дисплей. Також, внизу екрана розміщений сканер відбитків пальців. Для розблокування планшету також можна використати faceunlock, але він здійснюється фронтальної камерою. Це означає , що планшет можна розблокувати вашою фотографією.

Камери:

Основна камера має 13 мп модуль камери,  але розраховувати на якісні фото не прийдеться, проте за такі гроші ви не знайдете планшета з кращоюкамерою.

Фронтальна камера оснащена модулем на 5 мп якого вистачить на розмови по Skype,але фото гідні Instagramвін не зробить.

Продуктивність:

Апаратною основою цього планшета єsnapdragon 660, потужності якого повністю вистачає для повсякденних задач і для плавної роботи MIUI 10 під управлінням якої він працює. Також, цей чіпсет дозволяє грати сучасні ігри на середніх настойках без лагів і фрізів.

Особливості:

Цей планшет має usb-c порт для зарядки, 3.5mm minijack та акумулятор на 6000 mah(8620 mah в старшій версії), такого акумулятора вистачає на 2-3 дня активної роботи, перегляду фільмів. В ігровому режимі його вистачить на 1.5-2 дні точно.

Єдиною проблемою даного девайсу є відсутність офіційної глобальної прошивки, а лише китайська.

Я вважаю, що це найкращий планшет до 6000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.