Categories: Ґаджети

Xiaomi Mi Band 3 рекордно впав в ціні перед виходом нової моделі

Share

З кожним днем ​​електронні пристрої які носяться на руках стають все більш популярними в усьому світі, в тому числі і на території України. Якщо колись давно такі гаджети могли тільки відслідковувати базову фізичну активність, тобто кількість зроблених кроків і пройдену відстань, то тепер мова йде про набагато більшу кількість різних відомостей – пульс, як сон, калорії, набрана висота, а також багато іншого. Одним з трекерів, який дозволяє отримувати майже всі ці дані, є випущений в минулому році Xiaomi Mi Band 3, здатний похвалитися сенсорним дисплеєм.

На старті продажів в Україні, а такий відбувся в серпні минулого року, за цей наручний гаджет в офіційних торгових точках просили близько 1 200 гривень, тобто досить значну суму грошей, хоча щодо тих можливостей, які може запропонувати Xiaomi Mi Band 3, вона не здається великою. Проте, в Китаї за цей трекер просять 169 юанів, що становить 700 гривень. Виходить, що даний спортивний браслет продають у магазинах виробника на українській території чи не вдвічі дорожче.

Втім, на радість усіх, ситуація в корені змінилася за останній час. Все завдяки тому, що в Україні існує сильна конкуренція на ринку електроніки. Саме за рахунок неї Xiaomi Mi Band 3 нищівно сильно впав в ціні, ставши набагато дешевшим. Сталося це перед виходом нової моделі, тобто Mi Band 4, анонсувати яку повинні вже через кілька місяців. Сайт iTechua.com провів дослідження і виявилося, шо трекер зразка 2018 року доступний для покупки всього за 750 гривень, тобто лише трохи дорожче, ніж в Китаї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За таку суму грошей покупець отримує наручний спортивний браслет, здатний виконувати масу завдань, аж до вимірювання частоти серцевого ритму і «розумного» будильника, який допомагає прокидатися вранці. Дисплей Xiaomi Mi Band 3 має 0,78-дюймову діагональ, а його роздільна здатність – 128 на 80 пікселів. Усередині трекера знаходиться акумулятор ємністю 110 мАг, одного заряду якого вистачає на 14 – 20 днів автономної роботи, а за рахунок модуля Bluetooth 4.2 LE даний гаджет можна підключати до смартфонів на базі операційних систем Android і iOS, використовуючи фірмовий додаток Mi Fit. Придбати смартфон можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024