Проектор Xiaomi Mi Home Projector Youth Version доступний за 10 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні до продажу надійшов не тільки преміальний проектор Xiaomi, який дозволяє виводити картинку роздільною здатністю 4К величезної діагоналі з відстані всього кілька десятків сантиметрів.

Компанія Xiaomi також почала продажі на порядок більш доступної моделі під назвою Xiaomi Mi Home Projector Youth Version, ціна якої становить близько 370 доларів. Звичайно ж, рідне дозвіл проектора становить не 4К, а 1920х1080 пікселів, проте пристрій підтримує відеоролики в дозволі 4К і може відтворювати їх.

Це дуже компактний пристрій, висота якого становить всього 15 см. Проектор дозволяє виводити зображення діагоналлю 120 дюймів роздільною здатністю 1920х1080 пікселів з відстані 3 метрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Home Projector Youth Version оснащений світлодіодною лампою, яскравість якої становить 500 ANSI лм, проектор підтримує розширений динамічний діапазон HDR10, що дозволяє йому виводити дуже яскраву і насичену картинку.

Варто додати, що пристрій оснащений двухдіапазонним модулем Wi-Fi, роз’ємом 3,5 мм для підключення навушників або колонок, а також роз’ємами HDMI і USB 3.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.