Categories: Ґаджети

Новий iPad надходить у продаж: ціна, дата виходу, дизайн

Share

У найближчі місяці Apple представить iPad початкового рівня. Даних про пристрій набралося достатньо – з витоків, припущень, відомостей аналітиків.

Ціна і дата виходу

iPad 9.7 “представили 27 березня 2018 року, модель 2017 року анонсували 21 березня. Офіційних новин про реліз нового планшета від Apple поки не надходило. Але, швидше за все, компанія вибере для анонса вівторок або середу, а в п’ятницю з’явиться інформація про доступність. Тобто, анонс вона проведе 26-27 березня, а попередні замовлення відкриє 29 березня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними аналітика Мін-Чі Куо, новий планшет стане заміною iPad 2018. Він також підкреслив, що вартість iPad 2019 буде відповідати попередньої моделі. Якщо слова аналітика підтвердяться, ціна нового iPad в Україні буде починатися від 12 тисяч гривень.

Дизайн

Ходять чутки, що Apple внесе кілька змін в дизайн нового планшета. Корпус iPad 2019 перероблять, щоб збільшити дисплей в межах габаритів пристрою.

Дисплей

З чуток, новий iPad отримає 10 “дисплей і підтримку стилуса Apple Pencil 2. На планшеті 2018 року встановлено дисплей Retina з роздільною здатністю 2048 × 1536, з щільністю пікселів 264ppi. З огляду на, що це та сама щільність пікселів, що і у iPad Pro 11 “, навряд чи в новому iPad початкового рівня якість екрану значно покращиться.

Технічні характеристики

У нових пристроях складно в точності передбачити, яким буде дизайн або характеристики екрану. Але майже напевно можна гарантувати оновлення процесора.

У моделі iPad 2018 варто чіп A10 Fusion. Не факт, що Apple робить ставку на процесор A12X Bionic, який встановлений в iPad Pro 11 “. Швидкість і продуктивність нового планшета, як припускають аналітики, забезпечить процесор A11 Bionic.

Очікується, що зміни торкнуться і можливостей камери. У iPad 2 018 дозвіл фронтальної камери становить 1,2 Мп. тоді як у iPad Pro 11 “- 7 Мп. Тому можливо, Apple оновить фронталку, але збереже 8 Мп на основній камері.

З чуток, iPad 2019 може перейти на роз’єм USB Type-C, як останні моделі iPad Pro. Але не факт, що Apple планує це оновлення. Тим більше, за чутками, наступний iPhone залишиться на роз’ємі Lightning.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024