Xiaomi представила розумні штори з батарейкою за 2 тис. гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представила новий продукт на платформі зі збору коштів Youpin – Aqara Smart Curtain Motor. Це нове покоління розумних віконних штор.

На відміну від попередника, випущеного в 2017 році, нові Aqara Smart Curtain Motor більш функціональні, але коштують дешевше. Головною відмінністю стала вбудована батарея. В результаті, до штор не потрібно підключати проводів або організовувати розетку поблизу.

Штори Aqara Smart Curtain Motor зі спеціальним моторчиком легко відкриваються і закриваються. Управління здійснюється з дистанційного пульта, а також по бездротовому протоколу ZigBee з низьким енергоспоживанням через багатофункціональний хаб Mi Smart або через кондиціонер серії Aqara по бездротовій домашній мережі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, шторами можна управляти через додаток Mi App. Додатково через додаток можна встановити таймер для автоматичного закриття-відкриття в певний час. Також підтримується голосове управління XiaoAI. Якщо є домашній датчик Mi, то можна налаштувати автоматичне закриття, коли користувач залишає приміщення, і відкриття, коли входить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.