Xiaomi представила розумну ручку для навчання дітей мовам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Xiaomi представила вже 304-й за рахунком продукт на своєму майданчику колективного фінансування. Йдеться про розумну ручку, оснащену системою штучного інтелекту.

Точніше, вона виглядає як ручка, але по суті це пристрій призначений для розпізнавання і читання написаного або надрукованого тексту, для того, щоб прочитати казку, розповісти цікаві факти на різну тематику, а також для навчання і перекладу з китайської на англійську і навпаки.

Пристрій оснащений системою оцінки якості вимови слів, яка дозволяє створювати інтелектуальний звіт про прогрес, якого досяг учень, а також який проявляють дитиною інтерес до тієї чи іншої теми, передаючи дані на мобільний пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумна ручка Xiaomi включає модуль Wi-Fi, а також завдання на розвиток соціального, психологічного, когнітивного і логічного мислення. Також передбачені 20 підтем, більше 1200 цікавих фактів і більше 2000 оригінальних матеріалів з китайської та англійської лексики.

Виробляє пристрій компанія Nanjing Machine Island Intelligent Technology, продажі почнуться 28 лютого за ціною 44 долари (1 300 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.