Nike представила кросовки, які можуть шнуруватися автоматично

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nike представила нові баскетбольні кросівки з функцією автоматичного шнурування. Модель називається Adapt BB і використовує просунуту систему автошнуровки зі спеціальним двигуном, здатним визначати потрібну ступінь щільності посадки і підлаштовуватися відповідно.

Як зазначає Nike, модель Adapt BB являє собою подальший розвиток кросівок HyperAdapt 1.0, що вийшли в 2016 році. Вони вдвічі дешевше, більш просунуті функціонально і будуть широко доступні, на відміну від попередника.

Перше покоління кросівок Nike HyperAdapt з функцією автоматичної шнурівки було розпродано у вкрай обмеженому обсязі за спеціальними запрошеннями в кінці 2016 року за ціною 720 доларів. Також в 2016 році стилізовані під модель з фільму «Назад в майбутнє 2» кросівки Nike Mag 2015 були розпродані через аукціон, а виручка з нього була направлена в благодійний фонд по дослідженню хвороби Паркінсона (Michael J. Fox Foundation for parkinson’s Research).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щільність шнуровки можна регулювати кнопками на кросівці або через додаток Nike Adapt на смартфоні. Останный дозволяє перешнурувати кросівки прямо під час гри і навіть задати кілька режимів шнурівки. Видимих оку шнурків на кросівках немає, щільність посадки змінюється також непомітно для стороннього спостерігача.

Кросівки отримали акумулятор ємністю 505 мА·год. За словами виробника, цього вистачає від 10 до 20 днів використання. Підзарядити кросівки можна фірмовою бездротовою зарядною станцією стандарту Qi. Повний заряд досягається за 3 години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.