Apple все ж готує до випуску плеєр iPod touch сьомого покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про те, що компанія Apple нарешті запропонує абсолютно новий iPod touch, ходять давно. І ось зараз вони в черговий раз підтвердилися. Як пише японське джерело, з посиланням на інсайдерів в ланцюзі поставок комплектуючих, Apple працює на iPod touch сьомого покоління, і у випуску такого пристрою є великий сенс.

Справа в змінах структури продажів і доходів: нові iPhone втрачають привабливість на найбільших ринках, аналогічна доля може спіткати (якщо ще не спіткала) iPad. Логічним кроком для компенсації втрат служить зміщення акценту на стриминговые платформи і web-сервіси з платною підпискою. Ну а iPod touch зараз є найдоступнішим пристроєм з доступом до цих самим сервісів. Інша справа, що він не відповідає духу часу, адже випущений був ще в 2015 році. Таким чином Apple, щоб збільшити аудиторію своїх стриминговых платформ навіть серед тих користувачів, які й не збираються купувати iPhone або iPad, не може відмовитися від випуску iPod touch. Отже, новому поколінню програвача бути.

Як пише джерело, iPod touch сьомого покоління слідом за новими iPad може запропонувати роз’єм USB-C – що було б логічно, так як в такому випадку буде забезпечено повна сумісність з аксесуарами, пропонованими Apple для нових iPad, а в перспективі – і для нових iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.