Cleer Mirage-розумна колонка, обгорнута AMOLED дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Cleer, що представила на CES 2018 розумну акустичну систему Space з підтримкою Amazon Alexa, цього року привезла в Лас-Вегас розумну колонку Mirage, оснащену дисплеєм і теж підтримує Alexa.

Основою пристрою служить платформа Qualcomm APQ8053, що підтримує Wi – Fi і Bluetooth 4.2 BLE. Дисплей AMOLED розміром 7,8 дюйма Mirage обгорнутий навколо корпусу колонки. На дисплей може виводитися інформація, отримана за допомогою голосового помічника, список справ, листування з іншими користувачами і т. п. В музичному режимі екран може грати роль світломузичного панно.

За словами виробника, колонка забезпечує якісний звук на всі 360°, завдяки системі випромінювачів 3.1 з пасивним зверхнизкочастотним випромінювачем. Режим, якому відповідає профіль, найбільш підходящий для поточного застосування колонки — будь то голосове керування, прослуховування музики або робота в складі домашнього кінотеатру, обирається за допомогою програми Cleer Connect+. Поряд з голосовим інтерфейсом Mirage підтримує сенсорне управління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.