Xiaomi Mi Band 3 дуже сильно впав в ціні до рекордного мінімуму

Зараз на ринку можна зустріти безліч різних моделей спортивних браслетів, але однією з кращих є Xiaomi Mi Band 3. Цей наручний гаджет надійшов у продаж по всьому світу влітку 2018 року, тобто приблизно півроку назад. За цей часовий проміжок він встиг стати справжнім хітом, заволодіти яким встигли десятки мільйонів чоловік по всьому світу. Як і завжди, на старті продажів в Україні за даний наручний пристрій просили просто колосальну суму грошей, яка була вища, ніж у Китаї більш ніж в два рази.

У перший час офіційні торгові точки в Україні продавали Xiaomi Mi Band 3 за 1 500 грн., однак потім, через приблизно місяць, вони знизили вартість цього наручного пристрою до 1000 грн.. Втім, з тих пір ситуація в корені змінилася. Дослідження цін на електроніку показало, що даний наручний гаджет нищівно сильно впав в ціні до рекордного мінімуму, ставши набагато дешевшим і доступнішим для покупки, ніж раніше.

Так, зокрема, зараз купити даний трекер можна всього за 759 грн., причому за такою низькою ціною його реалізують десятки торгових точок. З урахуванням курсу долара, він коштує навіть дешевше, ніж в офіційних торгових точках виробника Mi Home в Китаї. Деякі магазини в Україні пропонують купити не тільки сам Xiaomi Mi Band 3, але ще і змінні ремінці для нього, які в офіційному оригінальному вигляді існують тільки в чорному, синьому і червоному кольорах.

Сам спортивний браслет може похвалитися 0,78-дюймовим OLED-екраном з підтримкою сенсорного управління, що володіє здатністю 128 на 80 пікселів, але здатним відображати тільки чорно-білий колір. Усередині Xiaomi Mi Band 3 знаходиться величезна безліч різних датчиків і сенсорів, що дозволяють йому підраховувати фізичну активність. Крім того, виробник встановив в трекер батарею ємністю 110 мАг і корпус з полікарбонату, який має захист від води за стандартом IP68.

Зараз, на початку 2019 року, даний спортивний браслет по праву можна вважати кращим на ринку, якщо говорити про співвідношення ціни, якості, зручності використання і доступних можливостей. Придбати пристрій можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.