Опубліковані нові концепти ігрової консолі Mad Box

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор студії Slightly Mad Studios Іен Белл (Ian Bell) опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter ще кілька концепт-артів майбутньої ігрової консолі Mad Box.

Перші концепт-арти ми викладали кілька днів тому, але в те, що консоль буде виглядати так, вірилося насилу. Це підтвердив сам Іен Белл, опублікувавши жартівливе зображення з тим же дизайном, заявивши, що на такій консолі цілком можна буде залишати кулі для боулінгу.

На нових концепт-артах нам показують більш звичний форм-фактор, пристрій оснащений дисплеєм на лицьовій панелі, на якому може відображатися різна інформація, зокрема, про відтворювану гру, музику або фільми. Підсвічування корпусу консолі може налаштовуватися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний момент розробники ведуть переговори з великими компаніями, які готові будуть повністю профінансувати розробку консолі і випустити її на ринок.

Раніше розробники заявили, що Mad Box повинна стати самою продуктивною з коли-небудь створених консолей і зможе відтворювати ігри в дозволі 4К при 60 або навіть 90 к/с у віртуальній реальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.