Представлені відеокарти Nvidia GeForce RTX для ноутбуків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні на спеціальному заході в Лас-Вегасі, напередодні відкриття виставки CES 2019, компанія Nvidia не тільки офіційно представила 3D-карту GeForce RTX 2060, але і анонсувала лінійку мобільних 3D-прискорювачів GeForce RTX 20-series. До складу сімейства увійшли три моделі: GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2070 і GeForce RTX 2060.

Ці відеокарти виводять ноутбуки на новий рівень продуктивності. Глава Nvidia Дженсен Хуанг (Jen-Hsun Huang) акцентував увагу на це під час прем’єри. Зокрема, флагманська модель серії, GeForce RTX 2080, по продуктивності обходить настільну відеокарту GeForce GTX 1080, а настільна ж GeForce GTX 1070 поступається в продуктивності мобільного GeForce RTX 2060. Само собою, Nvidia пропонує використовувати такі можливості не тільки для ігор, але і для професійного застосування. Наприклад, ноутбук з GeForce RTX 2080 здатний в режимі реального часу обробляти відео роздільною здатністю 6К.

Ноутбуки на базі нових відеокарт почнуть надходити до продажу з 29 січня, причому серед них будуть як звичайні варіанти, так і виробництва Max-Q. Власне, саме цим і пояснюється широкий розкид за частотами GPU і значеннями споживаної потужності відеокарт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.