Випущена ігрова приставка Mad Box з рекордною потужністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На ринок випустили ігрову приставку Mad Box, яка відрізняється більш високою потужністю, якщо порівнювати з Sony PlayStation 5. На сьогодні випуск ігрових консолей проводять лише Sony, Microsoft, а також Nintendo, але продукція не вважається продуктивною з актуальних мірок.

Таким чином девайси цих виробників не можуть повноцінно працювати в 4K. При цьому Slightly Mad Studios представила повідомлення про готовність випустити на ринок продукт Mad Box, який стане значно продуктивнішим Sony PlayStation 5. Офіційне джерело підкреслює, що консоль буде працювати в якості приставки нового покоління. Вона отримає можливість запускати ігри в форматі 4K з частотою 60 к / с. Крім цього, новинка зможе використовувати VR-шолом, в якому відеоігри отримають можливість транслюватися на частоті 90 к / с. Це істотно зменшить навантаження на органи зору і дасть можливість грати помітно довше.

Відзначається, що новинка зможе бути по своїй продуктивності аналогічна пристроїв рівня 2021 року. Крім цього, в Mad Box втілили агресивний дизайн, однак його можуть поміняти на час анонса. Розміри консолі, здатної перевершити PS5, не розкриваються, проте навряд чи вони не повинні бути надто великими. Дата виходу цієї консолі на ринок залишається невідомою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо Mad Box зможе отримати найбільш продуктивне технічне оснащення, можуть виникнути складності з вибором платформи для її роботи. Фахівці задаються питаннями про пошук джерел ігрових продуктів. Це питання може грати навіть більшу роль, ніж вартість консолі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.