Представлений перший планшет Asus з Chrome OS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Asus представила серію мобільних комп’ютерів, що працюють під управлінням Chrome OS і орієнтованих на використання в системі освіти. Серед новинок виділяється Asus Chromebook Tablet CT100 — перший планшет Asus з Chrome OS.

На думку виробника, цей планшет може «зробити знайомство з технологіями простим для дітей молодшого віку». З урахуванням області застосування планшет має захищене виконання і прогумоване шасі. Без шкоди для працездатності він витримує падіння з висоти до 100 см, тобто з більшості столів та парт.

Екран QXGA розміром 9,7 дюйма покритий загартованим склом, що захищає його від подряпин. Планшет підтримує пір’яне введення. Для зберігання пера є отвір в корпусі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Конфігурація планшета включає шестиядерний процесор OP 1, створений спеціально для хромбуков, 4 ГБ оперативної пам’яті і вбудоване сховище об’ємом 32 ГБ. Літій-полімерний акумулятор ємністю 35 Вт призначається для роботи планшета протягом усього навчального дня. Для заряджання використовується порт USB Type-C. Товщина планшета не перевищує 10 мм. Ціну і термін початку поставок виробник обіцяє назвати пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.