До продажу надходить перший китайський планшет з якісним Super AMOLED-дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році планшет Alldocube X зібрав на майданчику колективного фінансування Indiegogo понад 350 тисяч доларів, хоча розробникам потрібно на порядок менше.

Інтерес пристрій викликав, перш за все, тим, що це перший китайський планшет, який отримав екран Super AMOLED діагоналлю 10,5 дюйма роздільною здатністю 2560х1600 пікселів виробництва компанії Samsung.

Вихід новинки очікувався в минулому році, проте в силу певних причин він затримався. Тепер, нарешті, розробники повідомили про те, що перша партія планшетів вже відправлена. На початковій стадії планшети отримають всі, хто підтримав проект в ході фінансування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак не одним екраном цікавий планшет, який отримав продуктивну начинку: однокристальну систему Mediatek MT8176, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам’яті, аудіопроцесор AKM, здвоєну камеру з датчиками зображення роздільною здатністю 8 Мп, акумулятор ємністю 8000 мА•ч і підтримку технології швидкої зарядки Pump Express 2.0

В оснащення планшета, який важить 500 г, також увійшли двохдіапазонний, Wi-Fi, Bluetooth 4.2 і дактилоскопічний датчик, а працює планшет під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo.

Ціна пристрою складе 269 доларів (7 500 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.